Thursday, December 31, 2009

Prao

Jag har varit hos Clas och hälsat på under lovet. Han bor i Huddinge precis utanför Stockholm. Det var jätte kul. På måndagen var Clas tvungen att gå till jobbet, han frågade mig om jag hade lust att göra en endagsprao hos honom. OM jag ville! Clas jobbar på pendeltågsstationen och det lät jättespännande.

Vi började klockan 5 på morgonen så vi var uppe redan klockan 4.
När vi kom dit fick jag först hämta pengar och biljetter i kassaskåpet (ni kan aldrig ana vad de ha gömt längst in bakom allt viktigt)


Sedan skulle jag räkna alla pengar och sortera alla biljetter så att allt stämde när folk började komma för att åka tåg.


Sen kom det folk, jag tror faktiskt aldrig att jag sett så många människor. Vi stämplade biljetter och tog emot pengar och alla sa att jag var söt men pratade konstigt ( ska dom säga!)
Jag försökte att läsa tidtabellerna för att hjälpa folk att komma rätt men det var hopplöst. Clas fick ta över. Sen hade vi en övervakningskamera för att se att ingen lekte i rulltrappan. Det gjorde ingen, men alla sprang hela tiden. Har alla Stockholmare bråttom?

När vi jobbat klart åkte vi in till stan för att äta lunch och handla hyllor till Clas modellgrejor. Det var en riktigt rolig dag och jag vill gärna göra om det. Vem vet, jag kanske blir stationsnalle istället?
Björnkramar från Lage.
4 comments:

Anonymous said...

Du värkar haft en super dag på din prao, tycker du kan komma upp hit på prao och följa med mig till skolan haha ;)
Kram Hedvig

Anonymous said...

Din blogg är jättebra, hoppas du hade kul, det verkade så. Var lite snäll mot Lina, reta henne inte bara för att hon är lite mer stoppad än dig.Hoppas du hade roligt i snön med oss, du verkar älska att åka pulka, göra snöänglar och rulla dig i snön. Var snäll mot Lena!
Många björnkramar från Sanna, Emma, Felicia och Cathaysa!!! <3 <3

Anonymous said...

ja du lage jag förstår att du vill va en isblörn och att du hade jätte kuuuuul med tjejerna i ÅK 4,5 och din blogg äger lage hälsa lena att ho är den bästa läraren på hela österskolan:P duu är bäst lage !!!!

Anonymous said...

hej lage din blogg verkar kul.du ska veta att du är smal jämfört med lina kanske eller?i alla fall hur va din prao?hej då LAGE