Friday, September 15, 2006

Vecka 37 är snart slut


Hjälp vad tiden går fort!
Den här veckan har tiden flugit iväg. Vi har förberett oss för valet och det är jättespännande för idag fredag kommer alla 3-5 in för att rösta. Vi har gjort en egen valurna av en skokartong och tre av oss håller koll på vem som har röstat. I eftermiddag ska vi räkna röstsedlar. Resultatet skriver vi in på tisdag för vi vill inte påverka föräldrarna när de ska rösta på söndag.
Sedan har Lena sagt att klassen behöver träna sin svenska, alla behöver skriva mer än de gör. Man kanske tycker att det är jobbigt att få bokstäverna snygga och så (Det MÅSTE ni träna på för jag kan inte läsa lapparna ni skickar till mig) men då kan man faktiskt skriva hemma på datorn bara för att träna sig att stava och skriva intressant och så. Man kan börja göra en dagbok kanske. Snälla gör det så det blir lättare för oss alla.
Nästa vecka ska Lena vara ledig på måndagen. Hon har gett alla uppgifter och så till Lilian, Lilian ska vara hos oss (hurra hurra HURRAAAAAAAAAAAA!), jag ska försöka hjälpa till så att alla håller sig i skinnet.
Och på tisdag när Lena är tillbaka ska vi få våra inloggningsuppgifter till datorerna för nu har alla lämnat in.
Ha en underbar helg, ut och plocka svamp som Ingrid har lärt er och njut av de sista varma dagarna.
Kramar till alla (speciellt till Lena som jag kommer att sakna)
eran Lage

1 comment:

Petra said...

Hej du Lage. Eftersom du är så haj på datorer, så kanske du är bra på att jobba med bildbehandlingsprogram också? Eller kanske några av barnen i din klass är det? Jag ska lära Josefin mer, hon kan redan en hel del. I min blog kan du se vad jag har gjort på sistone - sånt kan barn också göra. Och björnar, förstås.

*kram*