Wednesday, September 20, 2006

Kul i veckan

Vi har bara haft kul denna veckan.
Igår kom Johanna in, jag trodde hon hette Ratatosk för det kallade Lena henne innan när hon var lärarstuderande i Lenas gamla 4a. Men Johanna är det alltså. Hon hade mental träning med oss..... visste ni att man kan klara svårare saker om man tror att man kan än om man tror att man misslyckas. Tänk vad duktiga vi komer att bli.
Vi startade vårt tema med VÄDER kolla vädret med mamma och pappa hemma.

Idag åkte klassen in till Lund för att se pjäsen Elefantguden, de glömde mig. Men det gjorde inte så mycket för jag pratade med våran egna lilla Ganesha som sitter i vårt fönster. Han berättade lite grand vad pjäsen handlade om för han hade varit inne och sett den på en specialvisning för Lunds alla Ganesha-statyeter. Det lät som en mycket bra föreställning om syskonbråk, kärlek och indiska gudar. Coolt!
Nu ska jag gå ut och kolla på den nya vallen där vi ska ha en solficka. Kom hit och kolla när ni går på kvällspromenad.
Björnkramar från Lage.
PS. Glöm inte att skriva ner beskrivningen av dig själv i din svenskbok. Beskriv dig själv i tredje person (= han, hon ) stick in 3 lögner som märks så lite som möjligt. Cirka 2 halvsidor inte mindre.

4 comments:

Anonymous said...

Asså LAge har bara vatt inne hoss oss (dem som är 4:or nu) inte inne hoss 6 orna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mvh A och J

Amanda said...

Hej Hej Lage!!
Varför har du inte några bilder på dig själv???

Anonymous said...

fremling vad döljer du för mig i din ulliga päls en svag nyans av ljust nån stans i din ulliga päls

Anonymous said...

fremling vad döljer du för mig i din ulliga päls en svag nyans av ljust nån stans i din ulliga päls